Kjøleskapet… Fridgitoid 9000.. Kjøkkenapparat eller din venn i hverdagen?

Ideen om verdens beste kjøleskap ble unnfanget få dager før ACDC gikk av stabelen, men vi hadde et kjempeproblem… Vi manglet jo et faktisk kjøleskap å «smartifisere». Heldigvis sitter teammedlemmene på enorme kunnskaper innen papp- og gaffateipkonstruksjon. Med en 3D-printer, semi-god kjennskap til 3D modellering en livlig fantasi klarte vi å lappe sammen en pappeske som absolutt minner om ekte vare.

Her er en video som viser vår fantastiske kjøleskapslogo som spinner rundt og indikerer at det er liv. Når døren åpnes trigges vår knappesensor som gjør at kamera tar bilde.
Dette oppsettet hadde ikke vært mulig uten den trofaste Arduinoen, som bygger på det eldgamle programmeringsspråket C som først brukt i 1972. Some things never change, og hvorfor bytte ut noe som fungerer?

Bildet sendes til Azure Cognitive services. Responsen kan du se på skjermen i videoen. Helt klart og tydelig en appelsin der altså. Deretter sendes dette til Power Automate for å oppdatere innholdet i ingredients-tabellen som beskriver hva som finnes i kjøleskapet. Orange = True!

Her har vi et flott B2C-produkt som forenkler hverdagen til alle mennesker og skillpadder med middagskvaler! Det beste av alt, latterlig lave produksjonskostnader! Hvis ikke det er Business Value så vet ikke jeg 😉