Forretningsverdi i Dynamics 365 Family Engagement

Alle modulene som Klossmajorene leverer i den store pakken Dynamics 365 Family Engagement bygger på samme plattform og jobber sammen. Navet er Microsoft 365, Power Platform, Dataverse og Azure AD. Identitet til de forskjellige medlemmene i familien er sentralt, og familierelasjoner er håndteres gjennom relasjoner i Dataverse-databasen slik at alle moduler entydig kjenner disse relasjonene. Eksterne applikasjoner som kobler seg på kan kjenner også disse familierelasjonene via det eksterne API-et eksponert gjennom Azure API Management.

Alle modulene vi lager spiller rundt grunntanken om å forenkle hverdagen for en familie med barn der man ser behovet for støttesystemer som både hjelper med daglige gjøremål med gamification av oppgaver, men også mer lek og moro som legobyggespill.

I modulen for oppgaver i hjemmet kan barn både med og uten egen mobil få påminnelse om hva de skal gjøre med infoskjerm med oppgaver og opplesing av oppgaver på Sonos.

Som en tilleggsmodul som ikke er utviklet ennå ser vi for oss at man kan håndtere utbetaling av ukepenger eller betaling for oppgaver via Vipps.

Vi ser for oss at med disse verdipakkene så vil det kunne være en viss betalingsvillighet for å kjøpe Dynamics 365 Family Engagement. Dette kan enten være betalt av arbeidsgiver eller kjøpt av den ansatte selv.

Kategorier:

Lego Shark Tank