Takk for en fin dag i går!

Etter vår første dag på ACDC har gjengen med totalt 4 års erfaring fått ny kunnskap og motivasjon! 😀 Etter kun 1 dag har vi i the Sopranos fått til mange kule features (til Munchmuseets glede):

Munch – besøksapplikasjon

Denne applikasjonen er ment for å berike de besøkendes opplevelse av museet! Målet er at Muchmuseet ikke er et museeumman besøker en gang i livet, men som er levende og dynamisk og tiltrekker seg besøkende flere ganger. Vi har lagt til noe kule features for å innvolvere de besøkende enda mer i kunsten vi har:

  • GiveMeMoreInfo! Bruker kunstig intelligens til å kjenne igjen malerier og gi brukerne mer informasjon av maleriet. Dette gjøres ved å ta et bilde gjennom besøksappen, og vipps så kommer informasjonen til deg! Dette skaper nye muligheter for kunstinteressenter! Det er jo kjent at museer ønsker å maksimalisere bruken av veggplass til malerier noe som gjør at det ofte ikke er plass til utbrodert informasjon om maleriet/kunstverket. Dette kan nå løses med vår nye “GiveMeMoreInfo!” funksjonalitet i Munch besøksapplikasjonen. Mer info kommer senere 🙂
  • Besøk vårt digitale museeum utstilling! Vi har gleden av å presentere muligheten til å gå på digitale utstillinger med lånte malerier fra andre museer, NFT’er, musikk og masse masse mer!
  • Snakk med vår nye ChatBot: Chat botten vår bruker kunstig intelligens for å hjelpe deg med spørsmål du måtte ha under besøket!