Deling er å bry seg!

I løpet av gårsdagen slet vi mye med å få knappen til kjøleskapsdøren vår til å fungere. Vår eminente Arduino-utvikler, Mats, jobbet iherdig med å kode seg rundt alle problemer. Det viste seg at han manglet en motstand… Nærmere bestemt 10 000 ohm…

Undertegnede var ute på en runde rundt i lokalet, for å se om det var noen som trengte hjelp med ett eller annet. Etter en liten stund var jeg i kontakt med @infoninjas og kom i en god prat om løsning. Plutselig la jeg merke til en remse med motstander på bordet. Kunne det være 10 kΩ??? Jammen var det det!
Uten å spørre, fikk vi tilbudt en liten resistor. Og vipps, så funket knappen! Tusen takk til @infoninjas!

Som gjengjeld sent i går kveld satt det samme teamet og slet med Power Appen sin. De fikk ikke skjemaet sitt til å sende inn et bilde. Vi sendte øyeblikkelig vår beste PowerApps-utvikler Henrik. Han oppdaget fort at feltet lå uten for formet, fikk lagt det inn på rett måte, og vipps der funket det!

Hvis alle deler av sin kompetanse, og tid, vil alle komme godt ut av det. Motivasjonen er tilbake på topp hos vår Arduino-utvikler, og hos InfoNinjas PowerApps-utvikler! Vinn-vinn!

La resistance