Trans-parent – Foreldrenes verktøy i hverdagen

Vi laget en app der flest mulig funksjoner er stappet inn i samme grensesnitt;

Navnet på appen er i seg selv et ordspill da denne kan brukes på tvers av familier slik at foreldre kan se de detaljene om barna som andre foreldre har valgt å legge ut og eksempler på oppgaver som er blitt registrert i Family Engagement-systemet.

Samtidig er det ikke alltid like lett å ha unger i hus; noen ganger vil man bare komme seg vekk. Foreldre fra flere hustander kan derfor samarbeide med å bygge opp en database med turer en kan dra på for å komme seg litt vekk fra masete unger. Istedet for at hver enkelt skal bruke tid på å velge ut en tur så kan foreldrene trykke på “Velg tilfeldig tur” hvor en av turene i databasen velges for deg.

Om alt skulle skjære seg kan det være godt å ha noen en kan spørre om råd. Vi har derfor valgt å inkludere vår kjære “Boten Anna” som kan hjelpe til med stort og smått.

Appen er bygd opp av disse komponentene;

For å kunne legge inn boten ble denne videoen brukt som inspirasjon. Fanen som skulle dukke opp når komponenten skulle importeres i appen var ikke til stede sånn ut av boksen, men ved hjelp av denne artikkelen fikk vi fanen til å dukke opp likevel. Github-repo som inneholder komponenten finnes på denne siden.

For dette håper vi å claime denne badgen;