Dag 2

Blow my Mindstorm

Vi har gjort ferdig sensor til jordene som viser temperatur og fuktighet for de ulike jordene, videre viser den fuktighet i jorden som gjør at bonden har full kontroll på vekstforhold. Dette er gjort gjennom bruk av ESP8266 arduino chip som er billig og stabil. Denne sender videre data til en logic app via API Management for trygg kommunikasjon.

ESP8266 med soil sensor og tempratur/fuktighet

Lego Power Bricks

Vi har lage ten Power BI rapport som visser data fra sensorene, denne er fortsatt under utvikling og for øyeblikket kun i øyemed å vise aktiviteten i stream analytics. Dette skal videre

Provisorisk PowerBI rapport som viser aktivitet Even hub

Queen Watevra Wa-Nabi

I både React Native Appen for mobil og Blazor Appen bruker vi Felleskjøpet farger og knapper for at brukeren skal kjenne seg igjen og føle at han jobber i samme løsning. Vi er også opptatt av brukere skal få god oversikt i de ulike løsningene

Lego autobots

API Management for å ta i mot meldinger fra sensorer. Autentisering ved bruk av Vipps. Vi følger også selvsagt utvikling gjennom god praksis i github som vanlig.

Lego Shark Tank

Appene som er under arbeid vil gi bonden en veldig stor nytte gjennom å overvåke og varsle bonden om ulike tiltak som må gjøres. Fabrikken kan også overvåke vekstforholdene og kunne se vekstforholdene hos ulike bønder og når vi kommer litt videre frem i løsningen.